Profiel info
Foto
Bedrijf
Praktijk Eigen Wijze
Adres en huisnummer
Pastoor van der Marckstraat 43
postcode en woonplaats
6551 ZR Weurt (bij Nijmegen)
Naam
Karien Pieterse
Ik ben een
behandelaar/docent
Over / Bio
Mijn eerste cursus metamorfose massage volgde ik in 2003 bij Loes Bergers. Meteen was ik enorm enthousiast over de methode.

Al snel leerde ik de massage aan verschillende vriendinnen, zodat we bij afspraakjes vaak een metamorfose massage uitwisselden. Ook mijn twee zoontjes wilden graag en vaak behandeld worden.

Omdat ik de methode óók van een andere docent wilde leren (je hoort/leert dan weer net iets anders) kwam ik een jaar later voor mijn tweede cursus bij Henk Goossens terecht. Het voelde als heel natuurlijk om vervolgens lid van de Werkgroep Metamorfose massage te worden. Ik wilde en wil nog steeds, van ganser harte, deze prachtige methode aan ‘De Wereld’ uitdragen.

Vanaf 2004 ben ik naast beoefenaar, ook als docente aan de slag gegaan. Op cursuscentrum ‘De Opstap’ in Nijmegen, heb ik diverse jaren aan vrij grote groepen cursisten de methode geleerd. Ook thuis geef ik – aan kleinere groepjes – les. Deze intieme en persoonlijke sfeer bevalt me zó goed, dat ik ervoor gekozen heb me even niet meer aan het cursuscentrum te verbinden.

In mijn praktijk ‘Eigen Wijze’ krijg ik regelmatig klanten voor een metamorfose massage. En . . . ik ben nog steeds de gelukkige bezitster van veel vriendinnen die de massage graag uitwisselen! Regelmatig kan ik dus zelf van een metamorfose massage genieten.

Iedere keer weer, ben ik verrast en verbaasd door de diepe ontspanning die in zó korte tijd bereikt wordt!!

Ziekten, klachten en spanningen zie ik als een taal van je ziel. Een uitnodiging om te groeien naar heelwording. Wat daarvoor nodig is weet jij alleen.

Mijn wens daarbij is: Dat iedereen die ná een behandeling mijn huis verlaat, geholpen is bij zijn/haar klachten. Wat hopelijk ook betekent, dat je een stapje dichter bij je eigen kern gekomen bent. Een laagje van de ui eraf.
Contactinformatie
Email
PraktijkEigenWijze@kpnmail.nl
Sociale profielen

Nieuw Bericht