Profiel info
Bedrijf
Balans en Vitaliteit
Adres en huisnummer
Draafsingel 38
postcode en woonplaats
1623 LC Hoorn
Naam
Tia Kaldenbach
Ik ben een
behandelaar/docent
Over / Bio
Sinds 2004 werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk voor voetreflextherapie, metamorfose massage en Bach bloesemremedies. Hier ontvang ik dagelijks mensen met de meest uiteenlopende klachten en in leeftijd variërend van kleuter tot hoogbejaard.

De ervaring die ik opgedaan heb in het ziekenhuis, waar ik 20 jaar als verpleegkundige gewerkt heb, is daarbij een rijke aanvulling. Gedurende de periode dat ik in de reguliere zorg werkzaam was heb ik ook altijd interesse gehad in de alternatieve geneeswijzen. In de loop der jaren heb ik vele cursussen gevolgd en na 20 jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben, besloot ik een erkende beroepsopleiding tot voetreflextherapeute te volgen zodat ik mijn eigen praktijk kon starten.

In 2002 volgde ik de opleiding bij Manda Bergsma waar ik voor het eerst in aanraking kwam met de metamorfose massage. De vriendelijke en zachte massage sprak me onmiddellijk aan. Bovendien was het effect van de massage verbazingwekkend.

Na mijn opleiding besloot ik een verdiepende cursus metamorfose massage te volgen. Deze heb ik in 2005 met veel plezier gevolgd bij Loes Bergers in Amsterdam. In mijn praktijk deed ik verder de nodige ervaring op en mijn enthousiasme werd steeds groter. Maandelijks wissel ik verder mijn ervaringen uit met een collega waarbij we elkaar tevens een heerlijke metamorfose massage geven. Omdat ik lid wilde worden van de werkgroep metamorfose massage Nederland volgde ik een tweede cursus bij Annie van Riemsdijk in Alkmaar. Ook deze cursus heb ik weer als zeer leerzaam ervaren.
Contactinformatie
Telefoon
Mob.: 06-14607619
Email
info@balansenvitaliteit.nl
Sociale profielen