Profiel info
Foto
Bedrijf
Ostara
Adres en huisnummer
Molenweg 64
postcode en woonplaats
6051 HK Maasbracht
Naam
Gerdie de Wit-Brouwer
Ik ben een
behandelaar
Over / Bio
Het zal een jaar of 15 geleden zijn dat ik voor het eerst hoorde van Metamorfosemassage. Het had meteen mijn belangstelling, en ik speelde met de gedachten om hierin een cursus te volgen.

Toch, op een of andere manier kwam het er niet van. In die tijd volgde ik vele workshops en uiteindelijk ook de beroepsopleiding Kosmisch Reader/Healer op het Elohim Centre.

Tot dat ik in het najaar van 2013 al ‘googlend’ weer het woord Metamorfose massage tegenkwam.

Nu was de tijd wel rijp, dat voelde ik in al mijn cellen.
In november 2013 heb ik bij Karien Pieterse de cursus Metamorfose massage gevolgd.

Na iedere uitwisseling met mijn mede cursisten, werd ik alleen nog maar meer enthousiast. Ik kon zo goed voelen wat de Metamorfose massage bij mij deed. Sinds die tijd bied ik in mijn praktijk Ostara naast Reading/Healing consulten, Kristal-Chakra-leggingen, en InnerSpeak sessies, ook de Metamorfose massage aan.

In de tussentijd heb ik al heel wat ervaring opgedaan met het geven van Metamorfose massages, en heb ik al heel veel mooie feedback van cliënten mogen krijgen. Eén daarvan is wel een heel bijzondere!  Deze ervaring is te lezen op blz. 5 in nieuwsbrief nr. 87 van de werkgroep.
Wat ik heb gezien, en wat ik ook zelf heel mooi heb mogen ervaren is dat de Metamorfose massage heel  veel ‘in gang’ kan zetten. Op een manier die voor jou het meest gewenst is.

Soms heel subtiel, maar soms ook heel krachtig.

Datgene wat jij nu nodig hebt zal gebeuren, en draagt bij aan de ONT-wikkeling van je Zelf, waardoor je steeds meer kan zijn zoals je bedoeld bent.
Contactinformatie
Telefoon
0031 475464946
Email
info@ostara.nu
Sociale profielen