Profiel info
Foto
Bedrijf
DOHA Amsterdam
Adres en huisnummer
Trompenburgstraat 6A
postcode en woonplaats
1079 TX Amsterdam
Naam
Dorine Daane
Ik ben een
Behandelaar
Over / Bio
Praktijk DOHA Amsterdam
Trompenburgstraat 6A
1079 TX Amsterdam
06-21170615

In 2008 ben ik begonnen met de opleiding Voetreflexologie. Tijdens de opleiding leerden we ook de Metamorfose massage toe te passen. Door de metamorfose massage te geven en te ontvangen heb ik mogen ervaren wat deze zachte manier van aanraken kan doen.

Om mij hierin verder te verdiepen heb ik bij Loes Bergers een weekendcursus gevolgd in mei 2011. Samen met een aantal medecursisten van de voetreflexologie opleiding heb ik ook in 2011 deelgenomen aan uitwisselingen.
Inmiddels heb ik in de praktijk ervaring in het geven van metamorfosemassage bij o.a. kinderen met gedragsproblemen, verwerken van trauma’s, lichamelijke beperkingen, bij chronische pijnklachten en tijdens ziekteprocessen.

Het mooie van Metamorfose massage is dat het ons in staat kan brengen om een andere houding aan te nemen tegenover het leven wat er ook op je pad komt. Het is vaak niet de situatie waar het omgaat maar hoe men er mee omgaat.
Sinds 1 mei 2011 heb ik samen met mijn collega Hans Sierhuis een praktijk voor Voetreflexogie, Sportmassage en Personal Training. Onze praktijk heet DOHA Amsterdam en is gevestigd in de Rivierenbuurt. Beide hebben we onze beroepsopleiding gevolgd aan de school voor Voetreflexolgie in combinatie met de HBO opleiding Medische Basiskennis. Hiernaast zijn we beide gediplomeerd NGS sportmasseur. Voorafgaande aan deze opleidingen heb ik de Reiki 1 2 en 3 certificaten behaald. De praktijk aangesloten bij de beroepsverening FAGT waardoor de behandelingen volgens de voorwaarden van de zorgverzekeraars worden vergoed.

Praktijk DOHA Amsterdam
Trompenburgstraat 6A, 1079 TX Amsterdam
06 21170615
www.voetreflexamsterdam.nl
www.sportmassageamsterdam.nl
info@sportmassageamsterdam.nl
Contactinformatie
Email
info@sportmassageamsterdam.nl
Sociale profielen