Profiel info
Foto
Bedrijf
Anneke Buys
Adres en huisnummer
Dintel 20
postcode en woonplaats
7333 MC Apeldoorn
Naam
Anneke Schouten – Buijs
Ik ben een
docent
Over / Bio
Gevolgde cursussen:
november – december 2008 bij Gonnie Koetsier.
Maart 2009 bij Karien Pieterse.

Ik was al lang bekend met nieuwe vormen van ondersteunende therapie omdat mijn man kan magnetiseren en jaren terug een korte tijd voetreflexmassages heeft gevolgd. Daar voegde hij in 2004 Reiki en Integratieve Massage aan toe. Kort daarna besloot ik een cursus eerste graad Reiki te volgen. Massage leek me fysiek te zwaar en was ook niet goed in te passen in mijn werk als thuishulp. Hiermee ging ik als vanzelf nieuwe wegen bewandelen naar eigen groei en in contact met vrienden en familie die erdoor verdiept werden.

In 2008 hoorde ik tijdens een uitzending in Bosnië van Reiki wereldwijd over Metamorfosemassage, was meteen geïnteresseerd en kreeg het adres van de website mee.

Na zelf een behandeling gekregen te hebben heb ik de cursus gevolgd. Dit voegde een geheel nieuwe dimensie toe aan de eigen groei en mijn relatie met anderen. Het eerste jaar behandelde ik voornamelijk familie en mijzelf, wisselde behandelingen uit met een vriendin en soms met mijn man die inmiddels ook een cursus gevolgd heeft.

Langzamerhand breidt de kring van mensen die behandeld willen worden zich uit en wordt het tijd, meer bekendheid aan deze prachtige methode te geven die mij blijft fascineren. Daarom geef ik sinds december 2009 ook cursussen Metamorfosemassage.

Najaar 2009 hebben we in de achtertuin een huisje laten bouwen dat als behandelruimte kan dienen, waardoor ik geconcentreerder kan werken, niet afgeleid door telefoon of deurbel.
Contactinformatie
Telefoon
055 5332923
Email
klaasank@yahoo.com
Sociale profielen